Skip to content Skip to footer

Heb je al meerdere diëten geprobeerd maar heb je het gevoel dat niks werkt? Bij Healthy Food Moments draait alles om het creëren van een nieuwe leefstijl. Dus geen ‘crashdiëten’ of obsessief calorieën tellen, maar gewoon lekker en gezond eten. Met het pakket ‘Fit & Gezond’ (€225) help ik jou in een paar maanden tijd een nieuwe leefstijl ontwikkelen zodat je jezelf weer fit, happy en gezond voelt in je eigen lichaam.  

Wat zit er in het pakket?

  • Intakegesprek

  • 4x consult (30 min)*

  • 5x lichaamsanalyse

  • Voedingsanalyse

  • Voedingsadvies op maat

  • Variatielijst voeding

  • 1 voorbeeld dagmenu

  • Beweegadvies

* Wanneer het consult uitloopt, wordt de overige tijd in rekening gebracht (€15 per 15 min).

Afvallen in Emmeloord

Met dit pakket krijg je inzicht in je huidige eetpatroon en ontdek je welke veranderingen belangrijk zijn voor het ontwikkelen van een gezonde leefstijl. Healthy Food Moments berekent niet alleen jouw energiebehoefte, maar kijkt ook hoeveel koolhydraten, eiwitten en vetten je nodig hebt. Leer meer over het verschil tussen gezonde en ongezonde voeding en welke keuzes je hierin kunt maken. Vind de balans en ontwikkel een nieuw eetpatroon die bij jou (en eventueel je gezin) past. Hierdoor kun je op een gezonde manier afvallen en tegelijkertijd ook af en toe gewoon genieten van een stuk taart of chocola. Heb je behoefte aan langere tijd begeleiding? Met het pakket ‘Fit, Energiek & Gezond‘ (€290) ontvang je meer consulten waarmee we nóg dieper ingaan op je huidige voedingspatroon en eetgewoontes. Daarnaast focussen we op gedragsverandering, om te voorkomen dat je in oude valkuilen trapt. Wist je trouwens dat online begeleiding ook mogelijk is? Met een online gewichtsconsulent hoef je de deur niet uit en kun je de consulten flexibel inplannen.

Voedingscentrum en Schijf van Vijf

Als BGN gewichtsconsulent help ik jou graag afvallen zonder dieet. Samen kijken we welke eetswitches je kunt maken in je huidige voedingspatroon. We volgen hierbij de richtlijnen van de Gezondheidsraad, het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf. Het Voedingscentrum geeft wetenschappelijke informatie over voeding en voorlichting over de Schijf van Vijf. De Schijf van Vijf is bedacht om mensen gezonder te laten eten, ziekten te verminderen en daarmee de risico’s van overgewicht te beperken. Wanneer je dagelijks uit ieder vak van de Schijf van Vijf een aantal producten eet, krijg je voldoende vezels, vitaminen en mineralen binnen die bijdragen aan jouw gezondheid.

Gewichtsconsulent vergoedingen

Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten van een BGN gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Op de website van de BGN vind je de vergoedingen per zorgverzekeraar. Wil je meer weten over vergoedingen? Bekijk dan de tarieven & vergoedingen voor gewichtsconsulenten

Gratis kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen over één of meerdere pakketten? Plan gerust een telefonisch kennismakingsgesprek (15 min) in! Zo heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en kunnen we elkaar gelijk wat beter leren kennen.