Skip to content Skip to footer

Als online gewichtsconsulent begeleid ik vrouwen bij het maken van gezonde voedingskeuzes. Dit doe ik in mijn praktijk in Emmeloord, maar ook help ik cliënten met afvallen via het internet. Dus als je geen tijd hebt om naar mijn praktijk te komen of liever vanuit je vertrouwde omgeving wilt praten, kun je bij mij terecht. Kies zelf of je de online consulten via Zoom of WhatsApp video wilt laten plaatsvinden.

Wat is een online gewichtsconsulent?

Een online gewichtsconsulent helpt mensen fitter en gezonder te worden. Dit gebeurt allemaal via het internet. Bij Healthy Food Moments krijg je altijd voedingsadvies op maat, wanneer het jou uitkomt. En dit makkelijk vanuit huis wanneer je maar wilt. Je kunt dus ook gewoon aan de slag met het creëren van een gezonde levensstijl als je niet naar mijn praktijk kunt komen. Ik ben flexibel, denk met je mee en pas me aan naar jouw schema. 

Als je wel naar mijn praktijk wilt komen voor een consult is dit ook helemaal goed. Al mijn trajecten zijn zowel fysiek als online mogelijk. Kun je een keer niet naar Emmeloord komen? Misschien omdat je verhinderd bent of dit net iets beter uitkomt? Dan laten we het consult online plaatsvinden. Kies zelf of je via Zoom of WhatsApp wilt bellen.

Hulp nodig bij afvallen ?

Hoe werkt een online consult?

Alle online consulten vinden plaats via Zoom of WhatsApp video. Een traject start altijd met een intakegesprek waarbij ik jouw eet-, beweeg- en leefpatroon in kaart breng. Voor alle consulten is het belangrijk om te meten en wegen om je voortgang zo goed mogelijk bij te houden. Dit meten en wegen doe je gewoon zelf. 

Tijdens de vervolgconsulten gaan we aan de slag met doelen stellen en het in kaart brengen van jouw levensstijl. Om je in te laten zien dat afvallen ook leuk kan zijn en eetbuien te voorkomen (doordat je van jezelf geen ongezonde producten mag eten), maken we bewust ruimte voor momenten waarop je iets lekkers kunt eten. Het draait tenslotte allemaal om het vinden van de juiste balans!

Wat heb je nodig?

  • Een goed werkende internetverbinding en een Zoom of WhatsApp account.
  • Aangezien we ieder consult de voortgang bijhouden door middel van meten en wegen, is het handig als je een weegschaal en meetlint in huis hebt. 

Wist je trouwens dat veel zorgverzekeraars consulten van een online gewichtsconsulent vergoeden? Lees hier meer over de vergoedingen.

Afvallen met een online gewichtsconsulent

Ik ben gediplomeerd BGN gewichtsconsulent en help je graag bij het creëren van een gezonde levensstijl. Of dit nu online of in het echt is: we gaan samen aan de slag! Heb je vragen over de online consulten? Of wil je graag meer informatie over een van de trajecten? Plan dan gerust een telefonisch kennismakingsgesprek in. Indien je benieuwd bent naar mijn werkzaamheden, lees hier meer over wat een BGN gewichtsconsulent precies doet en wat afvallen zonder dieet inhoudt. 

Gratis kennismakingsgesprek

Vraag gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek (15 min) aan, zodat je al je vragen aan mij kunt stellen en we elkaar alvast beter kunnen leren kennen. Wil je meer weten over de vergoedingen of kosten voor een (online) traject? Bekijk dan mijn tarieven pagina.