Skip to content Skip to footer

Heb je al verschillende diëten geprobeerd maar lukt het niet om af te vallen? Of ben je wel afgevallen maar zit je inmiddels weer op je oude gewicht? Diëten zijn vaak lastig vol te houden, omdat je zóveel aanpassingen moet doen dat het bijna niet meer in je dagelijks leven past. Bij Healthy Food Moments richt je je dan ook niet zo zeer op het volgen van een dieet, maar op het creëren van een gezond eetpatroon. Een die wél bij je past. De focus ligt op nieuwe eetgewoontes ontwikkelen die je de rest van je leven vol kunt houden, om zo het welbekende jojo-effect te voorkomen. Het voedingsadvies dat je ontvangt is helemaal aangepast op jouw energiebehoefte, leefsituatie en eetgewoontes. 

Vergoeding gewichtsconsulent

Veel zorgverzekeraars vergoeden (gedeeltelijk) de consulten van een BGN gewichtsconsulent vanuit de aanvullende verzekering. Op de website van de BGN vind je de vergoedingen per zorgverzekeraar. Benieuwd of jouw zorgverzekeraar iets vergoedt? Bekijk dan de tarieven & vergoedingen voor gewichtsconsulenten

Gratis kennismakingsgesprek

Heb je nog vragen over één of meerdere pakketten? Plan gerust een telefonisch kennismakingsgesprek (15 min) in! Zo heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en kunnen we elkaar gelijk wat beter leren kennen.