Skip to content Skip to footer

Hi there!

Mijn naam is Ilse Schrier, ik ben 29 jaar oud en het gezicht achter Healthy Food Moments. Na acht jaar geleden een opleiding tot schoonheidsspecialiste te hebben afgerond en een aantal jaren in de online marketing te hebben gewerkt, heb ik eindelijk mijn droom nagejaagd. Inmiddels ben ik gediplomeerd gewichtsconsulente, heb ik mij aangesloten bij de BGN en help ik jou graag bij jouw zoektocht naar een gezonde(re) leefstijl!

Waarom gewichtsconsulent?
Voor mijn opleiding tot schoonheidsspecialiste heb ik een tijdje op Gran Canaria gewoond. Naast het sparen van de mooiste herinneringen, was het ook een tijd van feestjes, cocktails en vooral veel en lekker eten. Ik hoef je vast niet uit te leggen dat ik, naast een backpack vol ervaring, ook een aantal kilo extra mee terugnam naar Nederland. Om mezelf weer fit te voelen, ben ik gaan sporten en heb ik me verdiept in gezond afvallen. Nooit gedacht dat ik dit zó interessant en leuk zou vinden. Hoe meer resultaat ik bij mezelf zag, hoe meer ik erover te weten wilde komen. Mensen vroegen mij steeds vaker advies rondom afvallen, ik wilde steeds meer bijleren en nu, een paar jaar later, is Healthy Food Moments een feit!

Vandaag de dag begeleid ik vrouwen (zowel vanuit mijn praktijk als online) bij hun weg naar een fittere versie van zichzelf. Een nieuw eetpatroon, zonder allerlei gekke diëten te volgen. Dus geen shakes drinken of jezelf uithongeren, maar gewoon lekker en gezond eten!

Ga jij met mij de uitdaging aan? Ik werk volgens de richtlijnen van de Gezondheidsraad, het Voedingscentrum en de Schijf van Vijf en help jou graag verder!

Ilse Schrier


  reviews

  ERVARINGEN VAN ANDEREN

  Ik kwam bij Ilse omdat ik graag wilde afvallen zonder een dieet te volgen waarbij ik allerlei aanpassingen moest maken. Samen hebben we gekeken hoe ik een nieuw eetpatroon kon ontwikkelen die binnen mijn dagelijks leven past. Na een aantal consulten en veel nieuwe inzichten heb ik mijn doelen behaald en zit ik beter in m’n vel dan ooit!

  Wilma

  Ilse is een hele fijne consulente. Rustig, duidelijk en weet waar ze over praat. Ik heb heel veel geleerd van alle adviezen en tips. Als je het zelf even niet meer weet hoe af te vallen, is een afspraak maken met Ilse de eerste goeie stap! Dank je wel Ilse, groetjes Esther

  Esther

  Ik zag door de bomen het bos niet meer met alle verschillende diëten en voedingsadviezen. Ilse helpt je weer terug naar de basis, met gewoon gezonde voeding. Ze geeft goede tips en begeleidt je verder dan alleen met een dagmenu, ze geeft je opdrachten mee waarmee je je beter bewust wordt van je voedingskeuzes.

  Jennifer

  Ik ben zo blij dat ik de stap heb genomen om langs te gaan bij Ilse, ze geeft goed advies, motiveert en begeleidt erg goed. Geen gekke dieeten, sapjes of kuren, gewoon gezonde voeding.

  Nicky

  Meer Inspiratie

  OP INSTAGRAM

  MEER RECEPTEN

  en afvaltips op:

  Facebook

  Instagram

  LinkedIn