Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Wanneer je aanvullend verzekerd bent, is het vaak mogelijk om een vergoeding te krijgen voor de consulten. Hoeveel dit precies is, hangt af van je zorgverzekeraar en welke aanvullende verzekering je hebt. Voor meer informatie over hoeveel jouw verzekeraar vergoedt, kun je kijken op gewichtsconsulenten.nl. Hier vind je een overzicht van alle vergoedingen per zorgverzekeraar.

Betalen en declareren

Bij het afnemen van een pakket, dient na afloop van het intakegesprek het gehele bedrag betaald te worden middels een betaalverzoek. Je ontvangt hierna ook gelijk een factuur. Omdat alléén consulten die hebben plaatsgevonden kunnen worden gedeclareerd, ontvang je na afloop van het traject (eventueel tussentijds ook één keer) de officiële factuur met alle datums, die je zelf kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Indien je voor losse consulten kiest, dient na afloop van ieder consult het bedrag betaald te worden middels een betaalverzoek. Je ontvangt vervolgens na ieder consult een factuur die je zelf kunt indienen bij je zorgverzekeraar.

Wil je meer weten over de tarieven of heb je een vraag? Neem gerust contact op! Ik help je graag verder.