Ben je klaar om jouw doelen te bereiken? Met een voedingsschema aangepast op jouw specifieke behoeften, kun je effectief aankomen, afvallen of je huidige gewicht behouden. Ontdek welk voedingsschema het beste bij jou past en ga vandaag nog aan de slag!

Voedingsschema voor aankomen

Wil je op een gezonde manier meer spieren opbouwen, of gewoon wat aankomen in gewicht? Een voedingsschema voor gewichtstoename is rijk aan voedingsstoffen die essentieel zijn om je spieren te laten groeien en/of om op een gezonde manier aan te komen. Elk schema is aangepast aan jouw caloriebehoefte en dagelijkse activiteiten.

Voedingsschema voor afvallen

Afslanken hoeft niet moeilijk te zijn. Een voedingsschema voor afvallen is ontworpen om jou te helpen gewicht te verliezen zonder honger te lijden. We focussen op een evenwichtige inname van macro- en micronutriënten, waardoor je lichaam alles krijgt wat het nodig heeft terwijl je afvalt.

Voedingsschema om op gewicht te blijven

Ben je tevreden over je huidige gewicht maar heb je moeite om het te behouden? Een voedingsschema helpt je om je gewicht te stabiliseren met een perfecte balans van koolhydraten, eiwitten, en vetten. Een schema zorgt ervoor dat je elke dag geniet van heerlijk eten terwijl je gezond blijft.

Standaard vs. op maat gemaakt voedingsschema: wat past bij jou?

Bij het kiezen van een voedingsschema is het belangrijk om te weten wat het beste aansluit bij jouw levensstijl en doelen. Hieronder ontdek je wat het verschil is tussen een standaard voedingsschema en een op maat gemaakt voedingsschema.

Standaard voedingsschema

Een standaard voedingsschema houdt rekening met je caloriebehoefte. Dit type schema is ideaal als je een eenvoudige en directe aanpak zoekt om je gezondheidsdoelen te bereiken. Het is direct beschikbaar, makkelijk te volgen en helpt bij het creëren van structuur in je eetpatroon.

Voedingsschema op maat

Een voedingsschema op maat wordt volledig gepersonaliseerd en houdt rekening met je caloriebehoefte en voedingsdoelen, maar ook met je persoonlijke smaakvoorkeuren. Doordat het schema volledig is aangepast op wat jij lekker vindt, is het makkelijker vol te houden.

Hoe werkt een voedingsschema?

Nadat je het voedingsschema hebt afgerekend, ontvang je een e-mail met het intakeformulier. Vul hier je gegevens in, zoals leeftijd, lengte, gewicht en je activiteitenniveau. Heb je gekozen voor een schema op maat? Dan kun je ook aangeven wat je wel en niet lekker vindt. Afhankelijk van je keuze ontvang je binnen 24 uur of 3 werkdagen na het invullen van het intakeformulier, een voedingsschema dat perfect aansluit bij jouw doel: aankomen, afvallen of op gewicht blijven.

Start vandaag met jouw voedingsschema!

Toont alle 2 resultaten

Veelgestelde vragen over voedingsschema's

Wat is een voedingsschema?

Een voedingsschema is een plan dat precies aangeeft wat, wanneer en hoeveel je moet eten om je gezondheids- en/of fitnessdoelen te bereiken. Het houdt rekening met je individuele caloriebehoefte, voedingsvoorkeuren en specifieke doelen zoals gewichtsverlies, -toename of -behoud. Met een schema krijg je structuur in je eetpatroon en hoef je niet meer dagelijks na te denken over je maaltijden.

Wat houdt een voedingsschema op maat in?

Een persoonlijk voedingsschema is een op maat gemaakt plan dat specifiek is aangepast aan jouw caloriebehoefte, voedingsvoorkeuren en persoonlijke doelen, of dat nu gewichtsverlies, gewichtstoename of gewichtsbehoud is.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met mijn voedingsschema?

De tijd die nodig is om resultaten te zien varieert per persoon en is afhankelijk van factoren zoals je startpunt en je motivatie. Over het algemeen geldt: als je je goed aan het schema houdt, kun je gemiddeld 0,5 tot 1 kg per week verliezen.

Kan ik mijn voedingsschema aanpassen als mijn doelen of omstandigheden veranderen?

Ja, je kunt je voedingsschema altijd laten aanpassen. We raden aan om regelmatig check-ups te doen om ervoor te zorgen dat je schema aansluit bij je huidige gewicht en doelen.

Wat als ik moeite heb om me aan het voedingsschema te houden?

Ik bied ondersteuning en advies om je te helpen gemotiveerd te blijven. Bovendien kunnen we aanpassingen aanbrengen om het schema haalbaarder en plezieriger te maken. Neem contact op voor meer informatie.

Hoe vaak moet ik mijn voedingsschema updaten?

Je kunt je voedingsschema zo vaak updaten als nodig. Dit is vooral handig wanneer je toe bent aan nieuwe recepten, je persoonlijke situatie verandert, of je doelen zijn aangepast.

Gratis kennismaken

Vraag gratis en vrijblijvend een telefonisch kennismakingsgesprek (15 min) aan. Wil je meer weten over de kosten? Bekijk dan mijn pagina over tarieven en/of vergoeding.