Ga terug
Afdrukken
Kleiner
Normaal
Groter
Recept afdrukken
Recept: zelfgemaakte granola met havermout, noten en lijnzaad
Ook proberen? Hieronder vind je wat je nodig hebt en hoe je het maakt.
Voorbereidingstijd
15
minuten
min
Bereidingstijd
15
minuten
min
Totale tijd
30
minuten
min
Porties:
15
Ingrediënten
75
g
walnoten
250
g
havermout
75
g
gebroken lijnzaad
2
eetlepels
olijfolie
50
g
rozijnen
1
theelepel
kaneel
Instructies
Warm de oven voor op 180 °C.
Hak de walnoten in kleinere stukken.
Leg de havermout en walnoten op een bakplaat en meng de olie erdoor.
Rooster de havermout en noten 15 min. licht in de oven. Laat daarna afkoelen.
Roer de rozijnen en het gebroken lijnzaad erdoor. Voeg nog een theelepel kaneel toe voor extra smaak.
Bewaar de granola in een pot die je goed kunt afsluiten.