Skip to content Skip to footer
Gezonde smoothiebowl met vijgen

Heb je je ideale gewicht nog niet bereikt of zijn er punten waar je nog aan wilt werken? Met dit pakket heb je de perfecte aansluiting op je basispakket. Met het extra pakket ontvang je namelijk vier extra consulten waarmee we de puntjes op de i zetten. Daarnaast zullen we tijdens deze consulten ook weer meten en wegen om je voortgang bij te houden.

Smoothiebowl rood fruit

Kom tussen de consulten door een keer extra meten en wegen of gebruik de ‘Meten & Wegen’ strippenkaart als stok achter de deur als je pakket is afgelopen en/of wanneer je streefgewicht al is bereikt. Perfect voor wanneer je geen begeleiding meer nodig hebt, maar wel op gewicht wilt blijven!

Toast met vijgen

Met het ‘Fit, Energiek & Gezond’-programma helpt Healthy Food Moments jou op een gezonde manier af te vallen. Tijdens de consulten kijken we welke aanpassingen je kunt doen voor een gezondere leefstijl. Zo kun je gewoon de dingen blijven eten die je lekker vindt en afvallen tegelijkertijd. Samen werken aan een fitte en energieke versie van jezelf!

Gezonde smoothiebowl

Met het ‘Fit & Gezond’-programma krijg jij inzicht in je huidige eetpatroon. Samen kijken we welke veranderingen nodig zijn voor een gezonde leefstijl en hoe je deze ook echt vol kunt houden. Het draait dus niet zozeer om het volgen van een dieet, maar om het ontwikkelen van een nieuw eetpatroon die past binnen jouw dagelijkse routine.